ThetaHealing

I en konsultation med ThetaHealing vil vi arbejde med blokeringer og overbevisninger, der hindre dig i at udleve dit fulde potentiale. Måske er der noget der aldrig lykkedes for dig, fordi der er gamle mønstre og overbevisninger der står i vejen for at din succes kan udfolde sig.

Vi arbejder med universets kærlige og healende energi, og ad den vej finder frem til dit højeste potentiale.

Vianna Stibal, der er ophavskvinden til ThetaHealing, er blevet kendt og anerkendt i hele verden for sin simple metode til at skabe kontakt med universets healende og skabende kraft. Alle taler om hvordan vi kan ændre de overbevisninger der styrer vores liv og Vianna har fundet en metode, til at finde og ændre dine ubevidste kerneoverbevisninger.

ThetaHealing er anerkendt i hele verden, hvor det anvendes af læger, forretningsfolk, behandlere samt mennesker der ønsker at kunne heale dem selv, få en bedre livskvalitet og opleve en dybere mening med livet.

ThetaHealing er en kombination af terapi, clairvoyance, coaching og healing.

Hvis du siger til dig selv. ”Jeg dur ikke til noget, de andre kan meget mere end mig”, Så vil vi i en ThetaHealing konsultation arbejde med de overbevisninger du har i dig, så dette udsagn ikke vil fylde i dig efterfølgende.

Adresse

Holger Danskes Vej 3B
2000 Frederiksberg

Find os

×

Menu

Ring op

Skriv til os