Skygge coaching

En skygge er et mørkt område, der opstår bag en genstand, som belyses. I skygge coaching – i nogen sammenhænge også kaldet relations coaching – arbejder vi med personlighedens mørke som lyse sider, også kaldet kvaliteter og egenskaber.

Mørke skygger er de kvaliteter vi helst vil skjule, glemme eller fortrænge. Vi kan blive klar over vores mørke skygger, når vi bliver meget irriteret på et andet menneskes måde at opføre sig på – det kan være at hun er dominerende, egoistisk, larmende osv.

Lyse skygger er også fortrængte sider i os selv, og som vi kan se som positive egenskaber hos andre mennesker, sommetider endda meget tydeligt. Netop fordi vi kan se et andet menneske være smukt, klogt, kreativt osv., så er det sider vi allerede har i os selv, og som vi kan fremelske – gennem skygge coaching.

Når du begynder at forholde dig til både dine lyse og mørke skygger, så sker der positive forandringer i dine relationer – det gælder dit forhold til dig selv og til de mennesker du møder i dit liv.

Hvordan foregår skygge coaching?

Du bliver taget med igennem en skyggeproces, der består både af samtale, øvelser, meditation, og vi aftaler dit “hjemmearbejde”, så du kan blive klog på dine skygger, erkende dem og begynde at acceptere dem mere.

For at opleve størst mulig effekt er det en fordel at mødes mindst 2-3 gange. Du vil efterhånden opdage, at du ikke så let bliver irriteret over andres måde at være på – dine egne mørke skygger kommer frem i lyset. Og hvis vi arbejder med dine lyse skygger, så vil du opleve, at du bedre kan se dig selv i et positivt billede – de positive sider du tidligere kun så hos andre, og der vil ske gode forandringer i dit liv, som du måske ikke kunne have forudset.

Hvem er skygge coaching for?

Det kan være du har konflikter i dine arbejds- eller familierelationer, at du oplever at en kollega eller dit barn er alt for dominerende eller alt for doven, eller at du bliver let irriteret over selv de mindste ting – eller måske har du svært ved at kommunikere klart og bliver misforstået. Måske synes du at møde den samme type igen og igen, eller du går og ønsker at du var modig og initiativrig, lige præcis som dit forbillede.

Hvilke forandringer vil du kunne opleve?

Du vil blive mere bevidst om dig selv og dine relationer. Der frigøres energi, når du åbner op for dørene til gemte sider i dig selv – du vil opleve nye kraftfulde ressourcer. Jo mere accept, jo nærmere kommer du dit autentiske jeg! Du opnår fred med dig selv og dine relationer – så simpelt er det!

Skygge coaching kan foregå i Behandlerkollektivet på Frederiksberg eller hvis du er udfordret i forhold til geografien, via Skype.

 


For mere information kontakt

Stina Bavnhøj

E: mail@stinabavnhoj.dk
T: 61 70 31 73
w: www.stinabavnhoj.dk

Adresse

Holger Danskes Vej 3B
2000 Frederiksberg

Find os

×

Menu

Ring op

Skriv til os