Mindfulness kursus

Mindfulness er opmærksomhedstræning – en træning, der styrker evnen til at være nærværende og accepterende over for sig selv – og andre. Et kursus i mindfulness øger din evne til at finde en indre ro, selv når der er meget uro omkring dig.

Mindfulness er direkte anvendeligt i hverdagen, f.eks. at lære at sige “pyt” og at kunne give sig selv tid og lov til at nyde de behagelige oplevelser og give plads til de mere udfordrende ting i livet.

Mindfulness er både stress-forebyggende og stress-reducerende. Stress kan vise sig i mange former – det kan være i forbindelse med f.eks. en skilsmisse, et sygdomsforløb, store krav på arbejdet, omvæltninger i livet som f.eks. dødsfald – og stress kan opstå, når vi skal navigere i de mange tilbud og muligheder, der hele tiden opstår.

Tag et 8-ugers kursus i mindfulness

MBSR, mindfulness baseret stress reduktion, er et 8-ugers forløb i mindfulness, i alt 26,5 timer. Her får du en grundig indføring i de mange forskellige teknikker, der er i mindfulness. Du lærer at meditere, både siddende, liggende, gående og gennem bevægelse. Du får værktøjer der er direkte overførbare til hverdagens gøremål.

På kurset er der også fokus på at udvikle og forbedre kommunikation med sig selv og med andre, og du vil undervejs opdage at dine omgivelser responderer anderledes på dig – fordi du er begyndt at være mere bevidst om din kommunikation og egne reaktionsmønstre.

Kurset foregår på små hold i trygge rammer. Vi mødes en gang om ugen i 2,5 timer, herudover en stilhedsdag, oftest en lørdag. Der følger en manual og lydfiler med guidede meditationer med i kursusprisen.

Adresse

Holger Danskes Vej 3B
2000 Frederiksberg

Find os

×

Menu

Ring op

Skriv til os