LARS HENRIK

Jeg tilbyder kropsterapi med udgangspunkt i Body sds behandlinger. Jeg har udviklet og forfinet kropsterapien i min egen retning igennem mit 20 årige virke. Jeg lægger vægt på at løsne lag på lag i krop og psyke samt at skabe rum til at klienten kan møde sig selv og sin livssituation med accept. Derved får klienten både en effektiv og dynamisk oplevelse af behandlingen samt en oplevelse af helhed og at komme hjem til sig selv. Min styrke er at møde alle mennesker med respekt og guide dem videre på deres livsvej. Dette kan både være i forhold til mere fysiske, psykiske eller åndelige udfordringer. Kroppen kan være vores hjælper som viser os vej i livet i stedet for en modstander som står i vejen.

Jeg har god erfaring med at hjælpe klienter med migræne, hovedpine, hold i ryggen, smerter i skulder og generelt i bevægeapparatet. Jeg har også god erfaring med at hjælpe mennesker der oplever stress, føler sig triste, deprimerede eller ude af balance.

Uddannelse:

Min primære uddannelse er Body Sds terapeut, som jeg afsluttede i 1998. Derudover er jeg også uddannet Holistisk massageterapeut og Qigong lærer. En væsentlig baggrund for mit arbejde er dog også den egen terapi og selvudvikling som jeg gennemgår eller har gennemgået. Her kan nævnes længerevarende forløb med kost, psykoterapi, meditation, yoga og Qigong. Den erfaring er med til at gøre at jeg kan tilbyde en behandling med stort overblik og mange tilgangsvinkler, samt at jeg kan henvise til andre terapier hvis det er det bedste for dig. Jeg underviste på Body Sds uddannelser fra 2002-2004 og jeg har siden foråret 2016 undervist på Totum – skolen for kropsterapi.

Det siger vores kunder om os

Et rigtig dejligt sted med masser af forskellige behandlingstilbud, yoga og massage.

Signe Rørdam Holm

★★★★★

(Google)

(Oversat af Google) Fremragende terapeuter & god velkomst. Også yoga, mindfulness & Pilates.

(Original tekst)
Excellent therapists & good welcome. Also yoga, mindfulness & Pilates.

Fiona Smith

★★★★★

(Google)

Jeg kan varmt anbefale Stina som instruktør i Mindfullnes - hun har virkelig hjulpet mig. En helt fantastisk oplevelse. 👍

Edel Holm Hansen

★★★★★

(Facebook)