KIRSTEN STEINIG

Klassisk homøopat RAB MDSKH og tysk lægeeksamineret heilpraktiker. DHP – Diplom i homøopatisk børnebehandling. CEASE terapeut.

Klassisk homøopatisk behandling er en holistisk medicinsk behandling der egner sig til de fleste sygdomstilstande – både hos børn og voksne. Det er det enkelte menneske i sin helhed og ikke kun en diagnose, der behandles. Men de diagnoser mange af mine børnepatienter kommer med kan f.eks. være gentagne ørebetændelser/infektioner, børneeksem eller astma. Som CEASE terapeut behandler jeg følger af vaccinationer og andre medicinforgiftninger. Mine voksne patienter lider ofte af kroniske tilstande som hormonelle forstyrrelser, migræne, stress og depression.

Homeo er det lignende og patos er sygdom. En klassisk homøopat finder et homøopatisk lægemiddel, der matcher dit symtombillede – dvs. indbegrebet af dig og dine fysiske og psykiske symptomer. Grundlaget for dette individuelle valg er en udførlig samtale/anamnese. Homøopatiske lægemidler er meget fortyndede potenserede opløsninger med en specifik information. De er ikke kemi men hører til energimedicin – og har derfor ingen bivirkninger. Praktisk foregår det sådan at du kommer til en første samtale på 1-2 timer og får derefter dit homøopatiske lægemiddel.

En opfølgende konsultation vil typisk foregå 6-8 uger efter.

homeopati@steinig.dk

+45 20 96 74 14

Det siger vores kunder om os

Et rigtig dejligt sted med masser af forskellige behandlingstilbud, yoga og massage.

Signe Rørdam Holm

★★★★★

(Google)

(Oversat af Google) Fremragende terapeuter & god velkomst. Også yoga, mindfulness & Pilates.

(Original tekst)
Excellent therapists & good welcome. Also yoga, mindfulness & Pilates.

Fiona Smith

★★★★★

(Google)

Jeg kan varmt anbefale Stina som instruktør i Mindfullnes - hun har virkelig hjulpet mig. En helt fantastisk oplevelse. 👍

Edel Holm Hansen

★★★★★

(Facebook)