Japansk lifting kursus

kvist-strand-kurser.dk tilbyder kurser i japansk lifting i Behandlerkollektivet. Ca. en gang om måneden kan du bruge en dejlig lang søndag på at lære alle teknikker, så du bliver i stand til at udføre en fuld behandling.

Lene kvist og Vibeke Strand har de sidste par år uddannet over 100 kursister, der alle har nydt at give og få denne skønne ansigtsbehandling.

Japansk Lifting har sine rødder i gamle japanske traditioner, og er tilføjet indiansk zoneterapi og andre gamle traditioner. Flere typer af behandlinger tages i brug og kombinationen har sin effekt. Vi kalder det med et “twist” da vi selv har tilføjet behandlingen kvaliteter ud fra de erfaringer vi har fra vore øvrige uddannelser inden for zoneterapi, fysiologisk massage, kranio-Sakral-terapi. For at deltage i kurset kræves der ingen forudsætninger.

Du skal blot have lyst til at udføre behandlinger, så din klient mærker det når behandlingen udføres. En meget vigtig del af behandlingen, er den ro der følger med. På kurset vil du blive grundigt instrueret i at udføre behandlinger, således at du efterfølgende kan bruge kurset enten i din egen klinik, eller du kan give dine venner og veninder en lækker behandling.

Japansk lifting er helt sikkert blevet populær, fordi der er flere gode egenskaber ved den. Ansigtet får et friskere look, huden strammes op, og kroppen bliver helt afslappet og finder ro.

Kurset giver 12 RAB point.

Adresse

Holger Danskes Vej 3B
2000 Frederiksberg

Find os

×

Menu

Ring op

Skriv til os