HEALINGS-MASSAGE

Healings-massage er en blid, omsorgsfuld samt dybdegående massage, som giver velvære, kropsbevidsthed og selvindsigt. Vi kommer først i kontakt med kroppen når det gør ondt eller har mange spændinger. Dette kan skyldes dårlige arbejdsstillinger, overbelastning af kroppen ved overtræning eller stress m.m. Smertefulde følelser kan lukke af for vores følelser, og i stedet for kører vores tanker i ring.

Healings massage giver et nærvær, en styrke og en indre ro, som kan bruges alle steder i livet. Under massagen kan der dukke stemninger, billeder eller tanker op; derfor er en terapeutisk samtale og healings-massage en god kombination.

REIKI
Reiki betyder universel livsenergi. Behandlingen foregår ved håndspålæggelse. Energien fornemmes som lethed, varme, og den går til det sted, hvor der er behov for det. Kranio-sakral hovedhealing: Retter kroppen op og fjerner de mange ubalancer. En teknik, som er udarbejdet af clairvoyant Debbie Christensen.

Send os en mail

8 + 14 =

FOR MERE INFORMATION KONTAKT

 

Pia Bjaaland

Email: pbjaaland@hotmail.com

Telefon: 61 16 57 05

Web: www.piabjaaland.dk

Det siger vores kunder om os

Et rigtig dejligt sted med masser af forskellige behandlingstilbud, yoga og massage.

Signe Rørdam Holm

★★★★★

(Google)

(Oversat af Google) Fremragende terapeuter & god velkomst. Også yoga, mindfulness & Pilates.

(Original tekst)
Excellent therapists & good welcome. Also yoga, mindfulness & Pilates.

Fiona Smith

★★★★★

(Google)

Jeg kan varmt anbefale Stina som instruktør i Mindfullnes - hun har virkelig hjulpet mig. En helt fantastisk oplevelse. 👍

Edel Holm Hansen

★★★★★

(Facebook)