Body Mind træning

BODY-MIND TRÆNING ER FOR DIG, DER GODT KAN LIDE AT BEVÆGE DIG. AT FÅ EN GOD OPVARMNING AF ALLE LED, SENER, BINDEVÆV, AT STYRKE DIN KROPSSTAMME, LAVE BLID YOGA, STRÆKKE KROPPEN OG FINDE RO GENNEM MEDITATION OG AFSPÆNDING. AT LYTTE TIL VELVALGT MUSIK, ER NYSGERRIG PÅ AT BEVÆGE DIG PÅ BÅDE NYE OG KENDTE MÅDER.

Som deltager Heidi Hautopp har udtalt efter bare én træning:

“Jeg kan godt mærke det er rart at få bevæget kroppen på den måde, bl.a. nerve-stræk af f.eks. håndleddene var utrolig godt for mig, fordi jeg har et stillesiddende job. Den gode variation i øvelser, yoga og meditation og afslapning til sidst var perfekt. Og så var det meget behageligt at få trykket på sine fødder og skuldre, det giver en ekstra afslapning i kroppen. God guidning i øvelserne i det hele taget.”

Selve træningen består af

  • Opvarmning af led og nervesystem
  • Styrke og stabilitetstræning af din krop gennem naturlige bevægemønstre, elastikker og din egen kropsvægt som modstand og de bedste øvelser fra pilates, leg og gymnastik
  • Udfordring af din core, smidighed, koordination, hjerne og balance
  • Yin Yoga og fokus på åndedrættet – blide rolige stræk af dine muskler og bindevæv
  • Afspænding og meditation til at berolige sindet, stabilisere nervesystemet, reducere stress
  • Afpasset musik, smil, nærvær og opmærksomhed til både den enkelte og gruppen
  • Første 45 minutter består af pilates, styrke, koordination. De sidste 45 minutter består af yin yoga, afspænding og meditation. Du vil opleve – hvis du er vedholdende og træner bare én gang om ugen, at din kropsholdning bliver flottere, du bliver mere udholdende, dine muskler bliver mere spændstige, og at du får mere overskud og bedre fokus.

Træningen foregår onsdage kl. 17.30-19.00 i Behandlerkollektivets sal, Holger Danskes Vej 3 A-B, 2000 Frederiksberg

Pris

15-turs kort kr. 1575,-
10-turs kort kr. 1900,-
på mobilepay 61703173 (Stina Bavnhøj)

Har du ikke mobilepay, kontakt Stina for bankkonto oplysninger. Er I to der tilmelder jer sammen gives 100 kr. rabat pr. person på klippekort.

Mulighed for at købe én gang træning 185 kg. (pensionister, studerende og arbejdsledige 155 kr.)- modregnes hvis du køber klippekort. Du er velkommen lige så mange gange du har lyst til.

Framelding til træning sker senest samme dag kl. 8 om morgenen, ellers trækkes klip.

Underviser i BODY-MIND TRÆNING er personlig træner, pilates instruktør og yogalærer Stina Bavnhøj

Adresse

Holger Danskes Vej 3B
2000 Frederiksberg

Find os

×

Menu

Ring op

Skriv til os