BIODYNAMISK KRANIO-SAKRAL-TERAPI

Biodynamisk Kranio-Sakral-Terapi er en endnu blidere form for behandling end den mekaniske KST. I den Biodynamiske arbejder klient og behandler i en fælles energi.
Behandlerens hænder hjælper klienten som et spejl, der viser hvor spænding og ubalancer forhindre systemet i at fungere i sin helhed. Klientens krop forsøger at finde det raske i kroppen og styrke og integrere det, hvor der er brug for healing.

Biodynamisk KST hjælper kroppen til at finde ro og komme i balance, så det er en rigtig god behandling hvis du er stresset og har svært ved at trække vejret naturligt ned i maven. En naturlig vejrtrækning er meget vigtig for at kroppen kan heales.

Behandlingen er god til dig der er stresset, har spændinger i kroppen, hovedpine, piskesmæld eller har været udsat for forskellige traumer, hvor kroppen har brug for at give slip og finde tilbage i den naturlige sundhedstilstand.

Send os en mail

11 + 2 =

FOR MERE INFORMATION KONTAKT

 

Lene Kvist

Email: mail@lenekvist.dk

Telefon: 23 11 60 36

Web: www.behandlerkollektivet.dk

Det siger vores kunder om os

Et rigtig dejligt sted med masser af forskellige behandlingstilbud, yoga og massage.

Signe Rørdam Holm

★★★★★

(Google)

(Oversat af Google) Fremragende terapeuter & god velkomst. Også yoga, mindfulness & Pilates.

(Original tekst)
Excellent therapists & good welcome. Also yoga, mindfulness & Pilates.

Fiona Smith

★★★★★

(Google)

Jeg kan varmt anbefale Stina som instruktør i Mindfullnes - hun har virkelig hjulpet mig. En helt fantastisk oplevelse. 👍

Edel Holm Hansen

★★★★★

(Facebook)