Zoneterapi

Zoneterapi er en helhedsbehandling, hvor man gennem behandlingen får kroppens energier til at flyde frit således at kroppen begynder at helbrede sig selv.

Zoneterapi foregår ved trykmassage på føddernes under- og overside. Gennem de enkelte reflekszoners ømhedsgrad, hudens tilstand og andet, dannes et billede af ubalancens karakter, placering og styrke.

Hver reflekszone har forbindelse til en del af kroppen, og ved hjælp af tryk og massage stimuleres kroppen til at udrense affaldsstoffer og genoprette eventuelle ubalancer.

Reaktionerne på zoneterapi kan være forskellige. Det er ikke muligt at forudsige kroppens måde at reagere på, da reaktionerne er individuelle. Reaktioner skal ses som positive, da det fortæller at kroppen tager imod og arbejder med de forskellige ubalancer, og at bedring er på vej.

Mange bruger zoneterapi som forebyggende behandling, for at vedligeholde en god sundhedstil¬stand eller blot som et afstressende pusterum i hverdagen.

Behandlingen kan bruges af alle, børn som voksne.


For mere information kontakt

Eva Larsen

eva
E: el@eviaconsult.dk
T: 20 62 48 04
W: www.eviaconsult.dk

Jeg er uddannet Zoneterapeut samt Kostvejleder og læser p.t. til Biopat.

Zoneterapi kan kombineres med biopati, og p.t. tilbyder jeg en biopatisk konsultation inkl. et regenerationsprogram til elevpris. Jeg får under forløbet supervision af erfaren biopat efter behov.

Jeg arbejder helhedsorienteret, og i samspil med andre fysiske og mentale behandlingsformer.
Behandlingerne foregår i Behandlerkollektivet (Frederiksberg).

Adresse

Holger Danskes Vej 3B
2000 Frederiksberg

Find os

×

Menu

Ring op

Skriv til os