Øreakupunktur

Øreakupunktur tager udgangspunkt i det kroppen selv kan. Det aktiverer nervesystemet og energiforsyningen til alle kroppens organer og funktioner. Aktiveringen sker med frekvenser eller svingningerne, der svarer til en tones eller en farves svingninger kendt fra fysikken. Øreakupunktur anvender reflekspunkter på det ydre øre. Disse reflekspunkter er via vores kranienerver forbundet til alle kroppens funktioner, organer, kirtler, led, muskelvæv osv.

Nervesystemet er hovedaktøren i energiforsyningen til både funktioner i kroppen og vores følelser og sindsstemning. Når der er ubalance et sted i kroppen eller psyken kan nedsat overfladespænding måles på tilhørende punkt på det ydre øre. Et hvert traume forplanter sig i kroppen som reducerende på energiflowet i kroppen. Der forbruges mere energi det skadede sted med effekten, at der er mindre energi tilgængelig andre steder.

Over tid kommer det til udtryk som ofte spredte symptomer, man ikke umiddelbart forventer, har en sammenhæng. Et traume kan lige så vel være en fysisk skade som en følelsesmæssig skade. Øreakupukturen kan finde bag rækken af symptomer til det egentlig årsagspunkt – altså behandling af den belastning som er tungest og mest blokerende for kroppen eller psyken. Effekten er som udgangspunkt en følelse af spænding, der slipper efterfulgt af opløftet og mere fri energi.

Fysiske skader og skavanker, nedsat energi og overskud og funktionelle forstyrrelser kan behandles.

Derudover er øreakupunktur en effektiv støtte for følelsesmæssige og psykiske udfordringer herunder depression, angst, PTSD, OCD, ADHD og tilsvarende sammen med anden terapi for at forløse blokeringer.

 


For mere information kontakt

Charlotte Trolle

E: kontakt@substans.me
T: 22 88 31 80
w: www.substans.me

Adresse

Holger Danskes Vej 3B
2000 Frederiksberg

Find os

×

Menu

Ring op

Skriv til os