Kropsbehandling

Body-SDS er en kropsterapeutisk behandling der udrenser og revitaliserer kroppen, så den får energi og overskud til at helbrede sig selv. En behandling er effektiv til afhjælpning af de gener, der opstår, når en travl hverdag skal hænge sammen. Disse gener kan f.eks. være stress, smerter i kroppen eller fornemmelsen af ikke at slå til.En behandling kan forbedre immunforsvaret, afhjælpe muskel- og ledsmerter, hold i nakke og ryg, hovedpine, mave- og tarmproblemer, stress og lavt energiniveau.

En behandling er baseret på en dybdegående, pulserende massage, frigørelse af led, åndedrætsterapi, aku- og zonetryk samt råd om kost og træning.

Har du ondt i ryggen, skuldre, nakke eller andre problemer i bevægeapparatet?
Har du fordøjelsesproblemer eller hovedpine?
Har du været ude for en ulykke eller et fald?
Oplever du stress, uro, krise eller følelsesmæssige problemer?
Har du andre former for sygdomme, også sygdomme som det etablerede system ikke kan diagnosticere, men som du tydeligt selv kan mærke?

Vi oplever alle i perioder, at livet tager fat i og udfordrer os. Det kan være ved, at vi bliver syge eller får smerter i kroppen. Ved at vi har svært ved at finde vej i livet og mærke, hvad vi vil. Eller ved at livet synes tomt, meningsløst og hårdt. For mange kan det også være en kombination af disse faktorer.

 

Adresse

Holger Danskes Vej 3B
2000 Frederiksberg

Find os

×

Menu

Ring op

Skriv til os