Coaching og stress

Hvad er coaching

Coaching er en metode, hvor coachen ved hjælp af spørgsmål og forskellige teknikker hjælper med at finde nye veje og vinkler og dermed er med at skabe forandringer for coache (den der bliver coachet). Coachens rolle er at være neutral – ikke dømmende.
Coaching kan både anvendes til her-og-nu-løsning og til længerevarende processer. Ligesom du kan køre til mekanikeren med en pludselig opstået defekt og du sender bilen til service med jævne mellemrum.

Belysning af konkret problemstilling

Står du overfor en konkret problemstilling du gerne vil have hjælp til at få belyst handlemuligheder og nye vinkler på, så kan coaching være noget for dig. Og så kan 1-3 sessioner givet et rigtig godt udbytte.

Det lange seje træk

Det kan også være en længerevarende kontinuerlig proces hvor der løbende aftales nye mål for processen. Du har en fast aftale – f.eks. en gang om måneden hvor vi følger op hvad du har oplevet siden sidst, aftaler hvad der nu er vigtigst at arbejde videre med og lægger en ny plan.

Hvordan foregår coaching

Coaching foregår typisk ved at vi mødes i mit lokale i Behandlerkollektivet på Frederiksberg. En session er normalt 60 minutter. Det er også muligt at bestille 90 minutters sessioner – ofte et valg når det er en konkret problemstilling. Er geografi en udfordring kan coaching også foregå via telefon eller Skype.


For mere information kontakt

Arni Gudmundsson

E: arni@mimbyarni.com
T: 40 31 50 02
w: www.mimbyarni.com

 

Adresse

Holger Danskes Vej 3B
2000 Frederiksberg

Find os

×

Menu

Ring op

Skriv til os