ARNI GUDMUNDSSON

MIND IN MOTION BY ARNI PSYKOLOG

Jeg har min grunduddannelse fra Island (BA i psykologi). Tog en MA i psykologi i London (England) og færdiglavede min kandidat i psykologi i Københavns Universitet (Danmark). Jeg fik min autorisation ved træning i København.
Jeg arbejder hovedsageligt med angstlidelser (herunder socialfobi, generaliseret angst, panik angst, OCD og PTSD), depression, lavt humør, stress tilstand, vrede, kropsidentitet og spiseproblemer (herunder spiseforstyrrelser) og sorg.
Jeg er trænet indenfor metoden Kognitiv Adfærdsterapi (CBT) og Acceptance and Commitment Therapy (ACT). Begge terapiformer er en form for adfærdsterapeutiske metoder og er baseret på evidensbaseret behandling som er den anbefalede behandling i alle af ovennævnte personlige problemer.

Jeg tilbyder individuel samtalebehandling her på kontoret eller over internettet (skype eller lignende videosamtaler). Jeg arbejder med unge og voksne, dog ikke børn (op til 14 år gammel). Jeg tilbyder behandling på dansk, engelsk og islandsk.

Jeg samarbejder med Danmark sygeforsikring og Prescriba sundhedsforsikring.

 

Det siger vores kunder om os

Et rigtig dejligt sted med masser af forskellige behandlingstilbud, yoga og massage.

Signe Rørdam Holm

★★★★★

(Google)

(Oversat af Google) Fremragende terapeuter & god velkomst. Også yoga, mindfulness & Pilates.

(Original tekst)
Excellent therapists & good welcome. Also yoga, mindfulness & Pilates.

Fiona Smith

★★★★★

(Google)

Jeg kan varmt anbefale Stina som instruktør i Mindfullnes - hun har virkelig hjulpet mig. En helt fantastisk oplevelse. 👍

Edel Holm Hansen

★★★★★

(Facebook)