AKUPUNKTUR

Akupunktur er velegnet til at lindre symptomer ved mange fysiske og visse psykiske tilstande, og akupunktur antages også at fremskynde kroppens evne til at reparere sig selv. Akupunktur virker bl.a. ved at stimulere de meget fine nerveender, der løber i huden og langs blodkarrene. Herigennem påvirkes centralnervesystemets kontrol over andre legemesdele og organer. Akupunktur er den alternative behandlingsform, der er bedst videnskabeligt undersøgt.Moderne forskere konkluderer at akupunktur kan påvirke mange af kroppens funktioner – nervesystemet, hud og muskler, hjerte og blodcirkulationen, åndedræts- og fordøjelsessystemet de indre kirtler hormonudskillelse og antistofproduktion samt urinveje og kønsorganer.

Akupunktur er effektiv overfor stort set alle sygdomme og ubehag. Hvordan foregår akupunktur Ved behandlingen bliver der ført tynde, sterile engangs-stålnåle gennem huden. Antallet af nåle er afhængig af lidelsen. Nålene bliver normalt siddende i ca. en halv time. Ved indstik af nålene kan der alt afhængig af lidelsen samt behandlingen være følgende reaktioner der alle indikerer at punktet er ramt korrekt: ganske kortvarig let lokal smerte og efterfølgende en fornemmelse af tyngde eller varme smerte eller andet ubehag forsvinder følelsesløshed eller sovende fornemmelse i det indstukne område generel tunghed eller lethed i kroppen.

Send os en mail

2 + 2 =

Det siger vores kunder om os

Et rigtig dejligt sted med masser af forskellige behandlingstilbud, yoga og massage.

Signe Rørdam Holm

★★★★★

(Google)

(Oversat af Google) Fremragende terapeuter & god velkomst. Også yoga, mindfulness & Pilates.

(Original tekst)
Excellent therapists & good welcome. Also yoga, mindfulness & Pilates.

Fiona Smith

★★★★★

(Google)

Jeg kan varmt anbefale Stina som instruktør i Mindfullnes - hun har virkelig hjulpet mig. En helt fantastisk oplevelse. 👍

Edel Holm Hansen

★★★★★

(Facebook)