Biopat

KOSTVEJLEDNING MED BIOPATISK TILGANG

En kostvejledning med biopatisk tilgang har til formål at afdække og afhjælpe eventuelle ubalancer i kroppen. Ubalancerne kan vise sig på mange måder f.eks. ved lavt energiniveau, fordøjelsesgener, hudproblemer, overvægt eller undervægt, listen er lang. Ubalancen kan skyldes kosten, og/eller være fysisk, kemisk, biologisk eller mentalt betinget.

En optimal balance i kroppen er medskabende til at forebygge helbredsmæssige problemer, øge personlig trivsel, og give overskud til at håndtere hverdagens udfordringer i stort og småt.

Jeg er uddannet Kostvejleder og læser p.t. til Biopat.

Som led i min uddannelse tilbyder jeg p.t. en grundig og gratis konsultation inkl. et regenerationsprogram. Jeg får under forløbet supervision af erfaren biopat efter behov 

Biopati er en naturmedicinsk behandlingsform, der har til formål at styrke kroppen til at helbrede sig selv. Jeg arbejder helhedsorienteret, og i samspil med andre fysiske og mentale behandlingsformer.

FORLØB

Min tilgang er ud fra et holistisk syn og den overbevisning, at vi trives bedst når både krop og sind er velernæret. Jeg har fokus på din aktuelle situation, behov og mål. Et forløb tilrettelægges individuelt, og kan justeres undervejs.

Et typisk forløb

  • Første konsultation varer 1 time, hvor vi kommer grundigt omkring din situation.
  • Du får et regenerationsprogram, og vi aftaler det videre forløb.
  • En opfølgning varer ½ time, hvor vi vurderer udviklingen i dit forløb.

Konsultationerne foregår i Behandlerkollektivet (Frederiksberg). Skype kan evt. anvendes ved opfølgningerne.

 


For mere information kontakt

Eva Larsen

E: el@eviaconsult.dk
T: 20 62 48 04
w: www.eviaconsult.dk

Adresse

Holger Danskes Vej 3B
2000 Frederiksberg

Find os

×

Menu

Ring op

Skriv til os